Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen op de Oppuurseweg 16A te Lippelo.

Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de praktijk en een fietsenparkeerplaats.

Gelieve niet te parkeren op de oprit voor de garage.

Zijn de parkeerplaatsen reeds bezet, is er in de onmiddellijke buurt meer parkeergelegenheid. Check hiervoor bijgevoegd document.

De ingang bevindt zich rechts van het gebouw (voor de garage). Je belt op de bovenste bel voor Jan en Sofie. Je belt op de 2e bel voor Jessica, Zita, Heike of Bernadet. Je belt op de 3e bel voor Anneleen, Marleen of Liesbeth. De deur wordt open gedaan via de parlofoon.

Kom je met het openbaar vervoer? Halte Lippelo Dorp is de dichtsbijzijnde halte op 900m wandelafstand (bv. Bus voor lijn 254 Boom-Puurs-Lippelo-Dendermonde)

WEGENWERKEN!!!

Vanaf 6/3/23 tot vermoedelijk juni 2023 starten er werken aan de N17 die mogelijks voor hinder kunnen zorgen om de praktijk te bereiken als je uit de richting Dendermonde komt. Er is een omleiding voorzien thv het rond punt aan de Fok in Sint-Amands (aan Chinees restaurant De Wok). Onderstaand vind je een plannetje waarop de omleiding staat aangegeven. De Oppuurseweg blijft bereikbaar vanaf de N17. 

Komende via de N17 uit de richting Mechelen, Willebroek, Antwerpen,… geraak je zonder omeleiding aan de praktijk.

Meer info is te lezen op  https://wegenenverkeer.be/werken/heraanleg-provincialeweg-puurs-sint-amands/actuele-hinder 

Pas in fase 3 zal er grotere hinder zijn in de buurt van de praktijk. Deze fase is voorzien midden april 2024 tot het voorjaar 2025.